Autobedrijf DN

Auto kopen

Staat een auto kopen op de planning? Daar komt meer bij kijken dan je in de eerste instantie misschien denkt. Voordat Autobedrijf DN aan de slag kan gaan met de zoektocht naar auto’s voor jouw wagenpark, zijn er dan ook een aantal auto kooptips waar je rekening mee moet houden. Wij vertellen je hier meer over.

Auto Kopen

Diverse merken en modellen

Het eerste punt waar je rekening mee moet houden bij een auto kopen zijn de verschillende merken en modellen. Aangezien Autobedrijf DN auto’s importeert vanuit Duitsland, is het mogelijk om de allernieuwste modellen van vrijwel alle automerken aan te schaffen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om diverse merken in jouw wagenpark op te nemen, maar het is ook mogelijk om één merk te hanteren. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dit is wel één van de belangrijkste auto zoektips waar je rekening mee moet houden.

De grootte van het wagenpark

Uit hoeveel auto’s moet het wagenpark bestaan? Ook dit is één van de auto kooptips waar je van tevoren goed over moet nadenken. Op basis hiervan kunnen wij onze zoektocht gaan starten, zodat jouw wagenpark compleet is. De grootte van het wagenpark heeft alles te maken met het aantal werknemers die in een auto van de zaak gaan rijden. Hoe meer werknemers, hoe meer auto’s je nodig hebt. Wij denken graag met je mee!

Hét netwerk voor B2B import

Bij Autobedrijf DN kun je terecht voor diverse merken in verschillende prijsklassen, maar dat is zeker niet het enige. Wij bieden je de mogelijkheid om wagenparkbeheer volledig uit handen te geven. Wij begrijpen dat je niet de hele dag bezig wilt zijn met de zoektocht naar nieuwe auto’s, want dit kost veel tijd en de kans is groot dat je nog tien andere taken op de planning hebt staan. Goed nieuws, want auto’s importeren is onze passie! Jij beschikt binnenkort over een compleet nieuw wagenpark met de mooiste modellen en wij kunnen aan de slag gaan met het aanschaffen van de auto’s. Autobedrijf DN is dat ook hét netwerk voor B2B import.

Auto kopen? Wij regelen het voor je.

Naast het feit dat Autobedrijf DN jarenlange ervaring heeft in de autobranche, blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Een auto importeren vanuit het buitenland is zo’n ontwikkeling die al tijden speelt in de B2B markt. Onze specialisten informeren en adviseren je bij een nieuwe auto kopen voor jouw wagenpark. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke wensen jij hebt. De rest regelen wij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe auto kopen? Neem gerust contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over onze dienstverlening ?

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via:

× Hoe kan ik je helpen?