OVER ONS

Passie voor auto’s. Na 10 jaar bij verschillende vooraanstaande dealers werkzaam te zijn geweest, besloten wij onze kennis en ervaring te bundelen en zijn we Autobedrijf DN begonnen. Onze passie voor auto’s zat er bij ons beiden al vroeg in. Zo liepen wij op jonge leeftijd regelmatig mee in de Automotive en maakten we al snel kennis met de ins en outs van diverse automerken. Niet gek dat wij erna dan ook in de autobranche zijn gaan werken.

Onze passie delen. Wat is het enige dat mooier is dan een passie hebben? Je passie kunnen delen met anderen! Met deze gedachte staan wij elke dag weer vol enthousiasme voor onze klanten klaar. Want iedereen wil zijn of haar droomauto vinden. Of het nou je eerste, tweede of tiende auto is. Een nieuwe auto kopen blijft een grote stap en verdient persoonlijke aandacht en deskundigheid.

Waarom Autobedrijf DN? Naast dat wij jarenlange ervaring hebben in de autobranche, blijven wij goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo zorgen wij ervoor dat wij jou zo goed mogelijk kunnen informeren en adviseren bij de aanschaf of verkoop van jouw auto. Daarnaast hebben wij een breed aanbod, wij bieden diverse merken aan in verschillende prijsklassen – zodat iedereen in zijn of haar droomauto weg kan rijden.

Contact opnemen