Autobedrijf DN

Import auto's

Samen gaan we op zoek naar de gewenste auto, hierbij kun je denken aan een bepaald merk, de prijsklasse en aan welk segment de auto moet voldoen.

Importeren van auto's

Wij regelen het hele import proces van a tot z

Onze werkwijze​

Wij bieden een transparante werkwijze en zorgen wij voor een zo’n goed mogelijke prijs. Het berekenen van de BPM doen wij op diverse manieren en offreren altijd een prijs vooraf. Wij hebben het gehele import traject in eigen handen, zo inspecteren wij zelf de autos en halen wij deze ook op. Zo kunnen wij 100% kwaliteit garanderen en kunnen wij er daadwerkelijk voor zorgen dat je een auto ontvangt die voldoet aan de omschrijving in de koopovereenkomst.​

Een auto importeren naar Nederland​

Een auto kopen in Duitsland of een ander land in Europa en deze vervolgens importeren naar Nederland is een ingewikkeld proces. Autobedrijf DN verzorgt dit gehele traject voor jou. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner op het gebied van autohandel. Ons doel is het zorgeloos en snel invoeren van auto’s uit het buitenland.

Wij ontzorgen van a tot z

Autobedrijf DN is een professionele autohandelaar waarbij de import van auto’s een belangrijke dienst is. Door ons grote netwerk kunnen wij jou of jouw bedrijf voorzien van auto(s) uit het buitenland. Hierbij regelen wij het gehele transportproces voor u, van A tot Z. Hierbij moet je denken aan zaken als het ophalen van de auto op iedere locatie, de uitvoer regelen en de auto op Nederlands kenteken krijgen. Bij het importeren van auto’s kun je denken aan een particulieren aanvraag of een aanvraag voor universele garage of merkdealers die graag auto’s wil importeren vanuit het buitenland.

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via:

× Hoe kan ik je helpen?