Autobedrijf DN

VOLKSWAGEN T-ROC

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle compacte SUV? Bij Autobedrijf DN hebben we een ruime voorraad van de Volkswagen T-Roc, een indrukwekkende auto die perfect past bij jouw wensen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de autohandel, waardoor zij ervoor kunnen zorgen dat jouw wagenpark bestaat uit de nieuwste modellen van de Volkswagen T-Roc.

Volkswagen T-Roc

Bij Autobedrijf DN kun je terecht voor diverse uitvoeringen van deze compacte SUV. Met een Volkswagen T-Roc ga je veilig de weg op en kun je op een veilige manier veel kilometers maken. De Volkswagen SUV is een comfortabele crossover met zachte vering en is daarnaast ook nog eens een stuk mooier dan de meeste auto’s van dit formaat. Dat komt doordat het design heel minimalistisch is. Je kunt de Volkswagen T-Roc eigenlijk zien als een modieuzere versie van de welbekende Golf, maar dan met een hogere zit. Hij zit tussen de compacte T-Cross en de ruime Tiguan in.

De voordelen van Volkswagen T-Roc

  • Deze compacte SUV combineert comfort en functionaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor jouw dagelijkse bedrijfsactiviteiten en representatieve ritten.
  • Doordat de T-Roc hoger is dan een reguliere hatchback, kun je een stuk comfortabeler instappen.
  • De Volkswagen T-ROC beschikt over een ruim interieur met een grote kofferbak, waardoor je kunt profiteren van veel ruimte.

T-ROC kopen bij Autobedrijf DN

Wanneer je een Volkswagen T-Roc aanschaft bij Autobedrijf DN voor jouw wagenpark, kun je rekenen op betrouwbare en professionele service. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van autoverkoop, waardoor je gegarandeerd de juiste keuze maakt. Ben je benieuwd naar onze voorraad T-Roc of heb je een andere vraag over een nieuwe Volkswagen T-Roc? Neem gerust contact met ons op!

Interesse? Neem direct contact op!

ma t/m vr: 09:30 – 17:00 zaterdag: op aanvraag

Adres – Zuiveringweg 23, 8243 PZ Lelystad

Beschikbaar van ma. t/m vr van 10:00 – 19:00

Adres – Zuiveringweg 23, 8243 PZ Lelystad

Meer weten over dit product?

Vragen over dit product? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of neem contact met ons op via:

× Hoe kan ik je helpen?